Zamówienia telefoniczne: +48 54 235 52 61

| zarejestruj się |

| zapomniałem hasła |

Kulinarne/Miód na stole
Miód na stole

Miód na stole



Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód. 

 

Autor: Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek

Format: 220 x 160 mm

Pełen kolor

Stron: 376

 

Stara cena: 29


Cena: 21.75 zł

Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników - Ksiązki i publikacje

Ilość:

 



Twój koszyk: jest pusty
| zobacz koszyk |
img02

Katalog WDR

Zapoznaj się z naszą nową ofertą!

Pobierz ofertę